Ontdek de prachtige buitenverlichting bij Lampenwinkel Van den Heuvel

verlichting

Ben je op zoek naar nieuwe buitenverlichting voor je tuin, oprit of terras? Dan hoef je niet verder te zoeken dan Lampenwinkel Van den Heuvel. Deze lampenwinkel staat vooral bekend om zijn prachtige selectie binnenverlichting, maar wist je dat ze ook een uitgebreid assortiment aan buitenverlichting hebben? In deze blog vind je meer informatie over de verschillende soorten buitenverlichting die Lampenwinkel Van den Heuvel te bieden heeft.

lampen

Wandlampen

Een van de meest populaire soorten buitenverlichting is de wandlamp. Deze lampen worden vaak naast de voordeur of langs de gevel van een huis geïnstalleerd om extra licht te geven en een warm welkom te bieden aan gasten. Bij Lampenwinkel Van den Heuvel hebben ze een mooie selectie wandlampen, variërend van modern tot klassiek. Zo kan iedereen de perfecte wandlamp vinden die past bij hun huisstijl.

Grondspots

Voor wie op zoek is naar subtiele maar krachtige verlichting is er de grondspot. Deze lampen worden vaak in het gras, op een tuinpad of bij een terras geïnstalleerd om een zachte gloed te creëren. Het voordeel van grondspots is dat ze opgaan in je tuinontwerp en dus niet te veel opvallen. Bij Lampenwinkel Van den Heuvel hebben ze verschillende soorten grondspots in hun assortiment: van kleine lichten die zich goed lenen om een pad te verlichten tot krachtige spots die bijvoorbeeld je woning mooi uitlichten.

Tuinspots

Wil je liever je tuinverlichting meer richten op specifieke elementen, zoals een boom of sculptuur? Dan zijn tuinspots de juiste keuze. Deze kleine lampen worden op een paaltje bevestigd en zijn eenvoudig te plaatsen. Door op verschillende plekken in je tuin tuinspots te plaatsen, kan je eenvoudig mooie accenten creëren en meer sfeer toevoegen. Lampenwinkel Van den Heuvel heeft een divers assortiment tuinspots, van subtiele lichten tot krachtige en grote spots.

Plafondlampen

Wil je je overkapping of veranda verlichten, dan kan je gebruik maken van plafondlampen. Deze lampen worden vaak op een overdekt terras bevestigd om extra licht te bieden bij schemering of een mooie sfeer te creëren tijdens een etentje in de avond. Lampenwinkel Van den Heuvel biedt verschillende opties: van discrete lampen tot grote, opvallende ontwerpen.

Sfeerverlichting

Ten slotte is er nog de sfeerverlichting: lampen die vooral bedoeld zijn om meer sfeer te creëren in je tuin. Denk bijvoorbeeld aan mooie lichtsnoeren die je aan je schutting kan hangen of hanglampen die je onder een parasol kan bevestigen. Lampenwinkel Van den Heuvel heeft een mooie selectie van sfeerverlichting in het assortiment om een gezellige en romantische sfeer te brengen in je tuin.

Of je nu op zoek bent naar praktische of sfeervolle buitenverlichting, Lampenwinkel Van den Heuvel heeft het allemaal. Dankzij hun uitgebreide assortiment kan je de perfecte buitenverlichting vinden om je huis en tuin te verlichten. Bekijk hun selectie vandaag nog en vergeet niet om onze foto’s te bekijken om inspiratie op te doen! Voor vragen over de verschillende producten kan je natuurlijk altijd contact opnemen met de ervaren medewerkers van de winkel.